Over ons

De salon is al 4 jaar met groot succes aan het draaien. Het is een droom die is uitgekomen. Met veel enthousiasme en plezier zijn wij dagelijks aan het werk in onze zaak. Wil je meer over ons te weten komen? Neem dan gerust een kijkje verder.

Kimberly's kimberly's kimberly's kimberly's

oprichter & eigenaar

Kim

Mijn naam is Kim de Goede en ik ben 25 jaar oud. Vanaf mijn 20e ben ik gestart als eigen ondernemer en inmiddels heb ik al 4 jaar mijn eigen kapperszaak. In mijn werk kan ik mijn creativiteit kwijt en kan ik genieten van het kletsen met de klanten en de gezelligheid.

Ik blijf voortdurend up-to-date door verschillende opleidingen te volgen als hair specialist in knippen, hair colorist, barber en hairstylist.

Of je nu een man bent die op zoek is naar een professionele barbershop-ervaring of een vrouw die haar huidige stijl wilt versterken of volledig transformeren, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik sta altijd klaar om je te adviseren en je te begeleiden bij het kiezen van de beste opties voor jou.

Ontmoet ons getalenteerde team

Het Team

beautybar
ruby

Ruby, ook wel bekend als het kleine zusje. Na haar opleiding en cursussen werk ze nu 2 jaar in haar eigen BeautyBar. Je kunt bij haar terecht voor zowel nagels als wenkbrauw en wimper behandelingen. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze beautybar pagina.

Haircolorist assistente & stagiair
maud

Maud, onze nieuwste aanwinst, zet zich vol enthousiasme in. Ze komt uit Egmond aan Zee en vind het leuk en gezellig om met mensen te werken. Na haar HBO creative business is ze toch haar passie gaan volgen voor het kappersvak. Hoewel ze nog even op school zit, toont ze zich nu al een ware professional. Haar specialiteiten zijn kleuren, in model föhnen, en natuurlijk gezellig kletsen. 

WANNEER ZIEN WE JOU IN DE SALON?

Bij onze barbershop, hair- en beautysalon draait alles om jou. We streven ernaar om jou een unieke en gepersonaliseerde ervaring te bieden, waarbij we luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een resultaat waar je blij mee bent. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen stralen met een nieuw kapsel of een verfrissende schoonheidsbehandeling!